Αρτοπαρασκευάσματα

Πάντα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες , όπως το αλεύρι Λήμνου από το μοναδικό σιτάρι “Λήμνος” και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και προσθέτων παρασκευάζουμε τα παξιμάδια Λήμνου, πλούσια σε φυτικές ίνες και ασύγκρητα σε νοστιμιά. Τα Διπλοφουρνιστά παξιμάδια Λήμνου είναι το πιο γνωστό και αγαπητό προιόν της Οικογένειας Ποριάζη με ιστορία που κρατά από το 1919. Το προϊόν αυτό είναι άμεσα συνηφασμένο με την γαστρονομική παράδοση του τόπου μας καθώς οι σφουγγαράδες του νησιού συνήθιζαν να διπλοφουρνίζουν το ψωμί και το κάνουν παξιμάδι προκειμένου να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στα μεγάλα ταξίδια τους τώρα έχει ποικίλες χρήσεις στην καθημερινή μας ζωή. Εμείς σήμερα ακολουθώντας την συνταγή της προγιαγιάς Χρυσάνθης παρασκευάζουμε τα αυθεντικά Παξιμάδια Λήμνου τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά σαν συνοδευτικά σε σαλάτες, σούπες, ως κυρίως γεύμα, αλλά και σαν βάση για γλυκά. Η ποικιλία μας μεγάλη με έμφαση στην απλότητα και την πλούσια γεύση που πηγάζει από τις εκλεκτές πρώτες ύλες όλες από το νησί της Λήμνου.