ΣΙΤΑΡΕΝΙΟ ΑΛΕΥΡΙ ΛΗΜΝΟΥ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΙΤΑΡΙΑ "ΛΗΜΝΟΣ"

 2017

 

  Η “ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ -ΛΗΜΝΟΣ” σημειώνοντας συνεχή ανοδική πορεία και ανάπτυξη σε αγορές εντός και εκτός Ελλάδος πάντα εστιάζοντας σε προϊόντα με αυστηρώς τοπικό χαρακτήρα, ιστορία αλλά σαφέστατα πλούσιο ποιοτικά και θρεπτικά ξεκινά την συσκευασία του Κίτρινου Αλεύρου Λήμνος από την τοπική ποικιλία σιτηρών “Λήμνος” .

 ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

  Ειναί γεγονός πως το εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αυτό αλεύρι μπορούσε να το προμηθευτεί κανείς χύμα από τον Φούρνο στον Πορτιανού εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο η ανάγκες τις αγοράς και οι προοπτικές του προϊόντος οδήγησαν την “Οικογένεια Ποριάζη”στην τυποποίηση του με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών εντός και εκτός Λήμνου.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

Ένα πολύ προσεγμένο προϊόν αξίζει να παρουσιάζεται μέσα σε μία εξίσου μοναδική συσκευασία.Στα πλαίσια αυτά η χάρτινη συσκευασία από αλεύρι του 1 Kg ξεχωρίζει γιατί συνδιάζει το παραδοσιακόμε το μοντέρνο ακριβώς όπως και όλα τα προϊόντα της “Οικογένειας Ποριάζη”.Το εφέ από τσουβαλάκι σε συνδιασμό με τις χρωματικές επιλογές το καθηστούν ελκιστικό στο μάτι του καταναλωτή.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Το αλεύρι της εταιρίας είναι το μοναδικό το οποίο παράγεται και συσκευάζεται 100 % στο νησί του Ηφαίστου.Είναι γεγονός πως η”Οικογένεια Ποριάζη” και σπέρνει , και θερίζει και ζυμώνει . Αλέθει σε μύλο του νησιού και συσκευάζει στις εγκαταστάσεις της ένα προιόν από τα χωράφια τους στα ράφια μας!Η τοπική αυτή ποικιλία σιταριού από την οποία και παρασκευάζεται το αλεύρι είναι χαμηλότερη σε περιεκτικότητα γλουτένης σε σχέση με άλλες , ενώ είναι σημαντικά πιο πλούσια σε σίδηρο και πρωτεϊνες. Επιπρόσθετα η συσκευασία από αλεύρι δεν περιέχει καθόλου πρόσθετα ή βελτιωτικά συνεπώς το τελικό προϊόν είναι 100% φυσικό ,100% αγνό.  

 

  Το αλεύρι της εταιρίας είναι το μοναδικό το οποίο παράγεται και συσκευάζεται 100 % στο νησί του Ηφαίστου. stamp 2                                       

 Είναι γεγονός πως η”Οικογένεια Ποριάζη” και σπέρνει , και θερίζει και ζυμώνει .Αλέθει σε μύλο του νησιού και συσκευάζει στις εγκαταστάσεις της ένα προιόν από τα χωράφια τους στα ράφια μας! stamp 1 Αντίγραφο

Η τοπική αυτή ποικιλία σιταριού από την οποία και παρασκευάζεται το αλεύρι είναι χαμηλότερη σε περιεκτικότητα γλουτένης  σε σχέση με άλλες , ενώ είναι σημαντικά πιο πλούσια σε σίδηρο και πρωτεϊνες. Επιπρόσθετα η συσκευασία από αλεύρι δεν περιέχει καθόλου πρόσθετα ή βελτιωτικά συνεπώς το τελικό προϊόν είναι 100% φυσικό , 100% αγνό.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest