Συμμετέχουμε - Food Expo 2019

Συμμετέχουμε - Food Expo 2019

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών, η Οικογένεια Ποριάζη-Λήμνος θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών την Food Expo 2019, ή οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. 

food expo post

Σκοπός της συμμετοχής μας στη Food Expo είναι να αναδείξουμε, μέσα από τα προϊόντα μας, τις μοναδικές γεύσεις και τα ιδιαίτερα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας. Να προωθήσουμε, το εξαιρετικής ποιότητας Αλεύρι Λήμνου που παράγουμε αποκλειστικά από τα σκληρά σιτάρια που καλλιεργούμε στο νησί, τα παραδοσιακά ζυμαρικά (Φλωμάρι, Κους κους και Τραχανά) που παράγονται από τα πιο αγνά υλικά και βέβαια τα παξιμάδια Λήμνου που έχουν καταφέρει με τα χρόνια να κατακτήσουν την Ελληνική αγορά. 

Απότερος σκοπός μας είναι να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον φορέων της αγοράς οι οποίοι θα δείξουν την διάθεση να γνωρίσουν την επιχείρησή μας αλλά και τα προϊόντα καλύτερα και στην συνέχεια να τα εισάγουν σε νέες αγορές. Στα πλαίσια αυτά αξίζει να αναφερθεί πως μία πολύ σημαντική μερίδα των αγοραστών επισκεπτών προέρχεται από χώρες του εξωτερικού , συνεπώς το ενδεχόμενο για δημιουργία ενδιαφέροντος από τις αγορές αυτές είναι ανοιχτό.

Η παρουσία μας θα γίνει στο Hall 3 / Stand D39. Ωστόσο, για πρώτη φορά δεν θα μας αναζητήσετε μαζί με την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται και η ανάγκη για μια πιο εξατομικευμένη παρουσία, είναι απαραίτητη. 

Λάβετε online την πρόσκλησή σας σήμερα:

prosklisi 1

 

Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

 

dateall

                                                                             

Η Food Expo:

Κάθε χρόνο η έκθεση αυτή αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών κυρίως επαγγελματιών του χώρου (εστίαση,δίκτυα διανομών και ιδιοκτήτες καταστημάτων) οι οποίοι επιδιώκουν είτε να δημιουργήσουν καινούριες συνεργασίες είτε να συναντήσουν από κοντά τους υπάρχοντες συνεργάτες. 

Φέτος

250 ξένοι εκθέτες από 25 χώρες!

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το διεθνές της κύρος, η έκθεση FOODEXPO 2019 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 250 ξένους εκθέτες από 25 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας στη FOOD EXPO

Καθολική θα είναι η παρουσία των Περιφερειών στη FOOD EXPO '19. Στα περίπτερά τους, θα συμμετάσχουν 600 επιχειρήσεις αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί! 

Μπορείτε να μένετε ενήμεροι για τα νέα μας στα Social Media της επιχείρησής μας! 

Facebook Twitter Google+ Pinterest