Κους κους Λήμνου

Κους κους Λήμνου

Παράγεται με Αλεύρι και σιμιγδάλι από τα σκληρά σιτάρια Λήμνου που καλλιεργούμε στο νησί, αυγά ελευθέρας βοσκής και φρέσκο παστεριωμένο γάλα.

Το κους κους της Λήμνου μετατρέπει το φαγητό σας σε ένα τέλειο πιάτο που μπορεί να συνοδέψει κρέας, να γεμίσει λαχανικά ή να προστεθεί ακόμη και σε σούπες και σαλάτες. Αποτελεί προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας αφού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

 

Συστατικά:

  • σιμιγδάλι από σκληρό σιτάρι Λήμνου (περιέχει γλουτένη 75%)
  • αυγά (13%)
  • παστεριωμένο γάλα (αγελαδινό 11%)
  • αλάτι (1%)

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Πρόσθετες Πληροφορίες

Γραμμάρια:
450 γρ.